dinsdag 5 april 2011

Internationale Karate Kampioenschappen in Maarheeze

Op zaterdag 9 april a.s. organiseert karateschool Yin Yang onder leiding van Shihan Gerard van Kessel Internationale Kampioenschappen Karate. Dit evenement vindt plaats in Sporthal De Smeltkroes te Maarheeze.
Er wordt deelgenomen door junioren en senioren, met karateka’s uit 6 verschillende landen.

Sportschool Yin Yang viert tevens haar 25 jarig jubileum. Onder een feestelijke ambiance worden de deelnemers voorgesteld aan het publiek, waarna de gevechtswedstrijden en later de breektesten zullen plaatsvinden onder toeziend oog van internationale scheidsrechters. Daarnaast worden er na de pauze verschillende spectaculaire demonstraties verzorgd door onder andere vereniging Yin Yang en de Japanse grote-trommelaars Tátake!-Taiko. 

Kortom een happening die u niet mag missen! Bent u nieuwsgierig? Vanaf 11.00 uur is de zaal open en bent u van harte welkom om te genieten van de voorronden. Rond 13.45 uur is de officiële opening door wethouder Frans Strik. Tot ziens op zaterdag in de Smeltkroes!

Alle leden van sportschool Yin Yang hebben vrij toegang en mogen 1 introducé gratis meebrengen.

Voor meer informatie zie www.kyokusyinyang.nl. U kunt ook contact opnemen met Shihan Gerard van Kessel (5e Dan) via g.vankessel1@chello.nl of 06-22771798.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten